IT sarok

Informatikáról, számítástechnikáról, kütyükről nyíltan, szabadon.

Friss topikok

Címkék

Archívum

Bemutatkozás

2011.07.10. 22:08 nagylebowski

Sziasztok olvasók a világ minden tájáról, ha nem egyértelmű, hogy miről is szól majd a blog, akkor alább summáznám a lényeget.

Úgy tervezem, hogy a posztok a személyes reakcióimat tükrözik majd az IT szektor híreire, illetve néha egy hosszabb lélegzetű gondolatébresztővel is találkozhattok, ezektől kéretik nem megijedni. Elvétve lesznek még kütyük tesztjeit tartalmazó bejegyzések is, itt próbálok majd olyan dolgokat leírni, amit más tesztekben nem biztos, hogy megtaláltok. Az oldalon sok direkt/indirekt hivatkozás lesz más nemzetközi de hasonló témájú oldalakra, nem lesz tehát minden teljesen saját anyag.

Magamról annyit, hogy informatikus vagyok az egyik legnagyobb nevű IT cégnél, de nyilván ne várjátok, hogy minden témában ugyanolyan művelt legyek, a webes szabványok, a mainframe programozás, a robotika stb. nagyon különböző területek, így az esetleges tévedéseimet inkább segítsetek kijavítani, semmint máglyára vetni értük. 

Szólj hozzá!

Címkék: bemutatkozas

A bejegyzés trackback címe:

https://itsarok.blog.hu/api/trackback/id/tr443056030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása